Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulları ziyaretinde öğrencilerin sürpriziyle karşılaştı. Minik öğrenciler, Çetin’in resmini yaparak el becerilerini konuşturdu.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve başkan yardımcıları, Nezaket Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Minik öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Çetin, çocuklarla bir süre sohbet edip, onların yaptığı çalışmaları inceledi. Aldıkları eğitimleri uygulamaya koyan çocuklar, el becerisi dersinde Selçuk Çetin’in resmini çizerek boyama yaptı. Büyüklere taş çıkartan minikler, yaptıkları resimlerle büyük takdir topladı.

Başkan Çetin de çocukların çalışmalarına kayıtsız kalmayarak, onlarla birlikte boyama yaptı. Minik öğrenciler yaptıkları çalışmaları Selçuk Çetin’e hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin ilk ve tek Nezaket Okulları’nda eğitim gören minikler, aldıkları adab-ı muaşeret eğitimiyle toplumda fark edilir duruma geldiler. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulu’nda velilerle de sohbet ederek, görüşlerini aldı. Hizmetlerden memnun kalan veliler, Nezaket Okulları’nın kendileri için büyük bir nimet olduğunu ifade ederek, Selçuk Çetin’e teşekkür ettiler.