Pursaklar Belediye Bülteni yeni yüzüyle yeniden okurlarıyla buluştu. Ulusal gazete boyutunda çıkan bülten okurlardan da tam not aldı.

Pursaklar Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından çıkartılan Pursaklar Belediye Bülteni 2015’e yeni yüzüyle giriyor. Her geçen gün değişen ve gelişen hizmet kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Pursaklar Belediyesi, önceki yıllarda yayın hayatına başlayan belediye bültenini şimdi yeni mizanpajıyla ulusal gazete boyutunda çıkartmaya başladı.

Değişikliğin ardından ilk sayısı çıkan Pursaklar Belediye Bülteni okurlardan tam not aldı. Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin’in Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü ve 20 sayfadan oluşan Pursaklar Belediye Bülteni, 10 bin tirajıyla ilçedeki birçok noktaya ulaşma imkanı buldu. Pursaklar Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerin yer aldığı bülten, önemli bir eksikliği gidererek halkın da beğenisini kazandı. Aylık süreli yayın olarak çıkartılması planlanan bülten, ulusal gazete boyutunda 20 sayfa olarak yayın hayatına devam edecek.