Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Okulu ile Pursaklar Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenledikleri antrenman büyük ilgi gördü.

Pursaklar Halk Eğitimi Merkezi, bir ilke imza atarak Saray Kocalar İmam Hatip Lisesi’nde taekwondo Kursu açtı. Pursaklar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Çetin ve beraberindeki heyet, Pursaklar Spor Kulübü Taekwondo Okulu’nu ziyaret etti. Bir araya gelen iki kurum, ortaklaşa antrenman düzenledi. Antrenmandaki sporcular hareket tekninleri ile göz doldurdu.

Pursaklar Belediyesi’nin spor merkezlerinin verimliliğinden bahseden Halk Eğitimi Merkezi Müdür Orhan Çetin, “Pursaklar Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin’e ilçemizde spora vermiş olduğu destek ve bu güzel mekânları hizmete açtığı için teşekkür ederiz. Bizler de Halk Eğitimi Merkezi olarak Kocalar İmam Hatip Lisesi’nde taekwondo kursu açıp, spora destek olmak istedik. İnşallah bunu yaygınlaştıracağız” dedi.

Tevfik İleri Kültür Merkezi’nde heyeti ağırlayan Pursaklar Belediyesi Taekwondo Antrenörü Talha Demir, belediyedeki sportif faaliyetler hakkında misafirlerine bilgi verdi.