Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batı Koleji’nden 20 minik öğrenciyle bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdi. Miniklerin kendisine yönelttikleri soruları içtenlikle yanıtlayan Yaşar, küçük konuklarıyla tatlı bir sohbet gerçekleştirdi.

Çocuklarla vakit geçirmekten duyduğu mutluluğu her fırsatta dile getiren Yaşar, Batıkent’te bulunan Batı Koleji’nin 1’inci sınıf öğrencilerini makamında ağırladı. Minik konuklarıyla günün yorgunluğunu ve stresini bir kenara bırakan Yaşar, bu ziyaretle enerji depoladı.

MİNİKLERDEN ŞAŞIRTAN SORULAR

Okul Müdürü Elif Çelebioğlu, Müdür Yardımcısı Ahmet Aytaç, Sınıf Öğretmeni Nedim Gökçe’nin öncülüğünde Başkan Yaşar’la bir araya gelen miniklerin heyecanı ve sevinci yüzlerine yansıdı. Merak ettiklerini Fethi Dedelerine sorma fırsatı bulan minikler, sorularıyla hem şaşırttı hem de gülümsetti. Ziyaret sayesinde belediyenin hizmetleri hakkında bilgi sahibi de olan Batı Koleji öğrencilerine, Yenimahalle Belediyesi tarafından yap-boz armağan edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Sizi burada görmekten büyük mutluluk duydum” sözleriyle ifade eden Yaşar, çocuklarla yakından ilgilendi. Konuklarına nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmeyen Yaşar, “İlerde bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Derslerinize iyi çalışın. Öğretmenlerinizi üzmeyin” dedi.