Toroslar EDAŞ, Gaziantep ilinde genelinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı sağlamak adına, ihtiyaçlar paralelinde planlanan yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Son olarak, Gazikent Kavşağı ile Nizip Yolu Otoban gişeleri arasındaki anayoluna yapılan aydınlatma yatırımı ile Gaziantep daha aydınlık bir yapıya kavuştu.

Toroslar EDAŞ’dan yapılan açıklamada, Gaziantep ilinde yeni yatırım ihtiyaçların karşılamak amacıyla oluşturulan yatırım planı kapsamında hazırlanan projelerin hayata geçmeye devam ettiği belirtilerek "Gaziantep’in 5 yıldır yanmayan Gazikent Kavşağı ile Nizip Yolu Otoban gişeleri arasındaki 2 km’lik anayolun orta refüjüne, aydınlatma yatırımı kapsamında 90 adet yeni nesil armatürler tesis edildi. Bu yeni armatürler sayesinde, daha verimli bir aydınlatma sağlanmış oldu."

Gaziantep genelinde 2014 yılı içerisinde 29,5 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirmeyi planlayan Toroslar EDAŞ’ın ; şu ana kadar 26,9 milyon TL tutarında proje ürettiği ve bu proje çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Toroslar EDAŞ’ın, hedefleri doğrultusunda, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam ettiği vurgulandı.