Halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.

Yenimahalle’nin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına önem veren belediye, inşaatı devam eden modern tesislerle de Yenimahalle halkına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

YAŞAR’DAN HAFTA SONU MESAİSİ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal ve Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte hafta sonu mesaisi yaptı. İlçe genelinde devam eden tesisleri ve parkları gezen Yaşar, 7’den 70’e tüm vatandaşları düşündüklerini belirterek "Çocuklarımız için çocuk parklarını, yetişkinler için koşu yollarını ve oturup hoş vakit geçirecekleri sosyal alanları unutmadık" dedi.

“EN BÜYÜK SERVET SAĞLIKTIR”

Ostim mahallesinde 11 bin metrekare alana sahip park inşaatını gezen Yaşar, Kardelen mahallesinde ise 13 bin metrekare ve 4 bin 500 metrekare olmak üzere inşaatı devam eden iki parkta incelemelerde bulundu.

Macunköy’de inşaatı devam eden yüzme havuzuna uğramayı da ihmal etmeyen Yaşar, "Yenimahalle’de sağlıklı bireyler yetişecek, bu yüzden spor önceliğimizdir. En büyük servetin sağlık olduğu bilincindeyiz. Havuzlarımız ve spor komplekslerimizin yanı sıra, parklarımızın içerisinde yer alan koşu yolları ve egzersiz aletleriyle de vatandaşa konforlu alanlar sunuyoruz" diye konuştu.