Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Zonguldak heyetini makamında ağırladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Yaşar’ın çok başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Milletvekili Ali İhsan Köktürk, “Bugün buraya belediye başkanlarımızla geldik. Sizden bir ağabeyimiz olarak başarıya giden yolda deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Yönetim anlayışınız çok başarılı. Sizin desteğinizle Zonguldak’ta da güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Her konuda kendilerine destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Yaşar ise, “Belediye hizmetlerinin doğru ve yerinde yapılması, benim görüşümde olan, olmayan tüm vatandaşa eşit mesafede yaklaşmam bu yolda bana başarıyı sağladı. Makamının kapısını kapatan, vatandaşa hiçbir söz hakkı vermeyen siyasetçi başarılı olamaz” dedi.

Gerçekleştirdikleri projelerden de bahseden Yaşar, “Önemli olan kaynağı doğru kullanmaktır. Kaynakları doğru kullanan belediyeler, ayakta kalır ve gelişir. Büyük belediyeler küçük belediyelere imkanlar doğrultusunda sorunları çözmede yardımcı olmalıdır. Sizler eğer vatandaşa, ‘herkesle ilgileniyor, iyi çalışıyor, kapısı da bize her zaman açık’ dedirtiyorsanız, başarılı olmuşsunuz demektir” diye konuştu.