Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan "3.Domatexpo Fuarı"nın temasının domates ve tüketiciler olduğunu hatırlatarak, “Domatesin üretiminde kadınlar daha etkin rol oynuyorsa, mutfakta da kadınlar tüketiyorsa bu fuarı yapmakta onların hakkıdır” dedi.

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Domatexpo Fuarı’nın temasının domates ve tüketiciler olduğunu hatırlatan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu yıl fuarın özellikle kadınların daha etkin rol oynaması ile daha renkli ve daha coşkulu geçeceğini söyledi.

Başkan Çetinkaya, “Fuarın açılış gününde açılış töreninden önce sunucu şiir yorumcusu İkbal Gürpınar’ın şiir dinletisi yer alacak. Daha sonra mehteran gösterisi yer alacak. Fuarımıza önemli konuklarımızda katılacak. Onları da çok renkli bir şekilde karşılayacağız. Sürpriz yarışma ve gösterilerimiz olacak. Bunları fuara yaklaştıkça sizlere medya ve sosyal medya aracılığıyla belirteceğiz. Şimdilik bu kadar yeter” dedi.