Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi’nin Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki kan bağışı kampanyasında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve öğretim elemanlarından 52 ünite kan bağışı toplandı.

Korkuteli MYO yerleşkesinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası öğrencilerden ve öğretmenlerden yoğun ilgi gördü. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu ilk kan bağışında bulunurken, "Kan bağışı iki ayrı öneme sahip. Kan veren kişinin vücudunun sağlıklı olmasını sağladığı gibi yardıma muhtaç hastalara şifa olmaktadır. Kan bağışı etkinliği sosyal sorumluluğu ve başkasına yardım etme hissine neden oluyor. Kan bağışı kampanyamıza katılan öğrencilerimize, idare ve akademik personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılay Kan Merkezi Doktoru Erkan Kaya ise "Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda kan bağışına ilgi ve alakanın yüksek olması bizleri mutlu etti. Teşekkür ediyoruz. İlçeye her geldiğimizde ilçe halkı bağışta bulunuyor. Gayet memnun olarak dönüyoruz" şeklinde konuştu.