Birlik Vakfı Antalya Şubesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerine aşure ikram etti. Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Vakıf Başkanı Bekir Asri, “Gençler bizim geleceğimiz. Her fırsatta onlarla bir araya gelmekten mutlu oluyoruz” dedi.

Birlik Vakfı Antalya Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerine aşure ikram etti. Üniversite kampusünün içerisinde yer alan Olbia Çarşısı’nda gerçekleştirilen organizasyona Birlik Vakfı Başkanı Bekir Asri de katıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin pek çoğunun evlerinden ve ailelerinden uzak olduğuna vurgu yaparak konuşmasına devam eden Asri, “Vakıf olarak üniversiteli kardeşlerimizi ayrı bir yerde tutuyoruz. Evlerinden ve ailelerinden ülke için hayırlı birer birey olmak için eğitim alan gençlerimizle böyle mübarek bir günde bir araya gelmek ayrıca mutlu olmamızı sağlıyor” dedi.

Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği organizasyonun sonunda öğrencilerle de sohbet etden Asri, “Birlik Vakfı olarak gençlerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.