Antalya’nın Aksu ilçesinde ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmalar başlatılıyor.

İlk etapta ilçeye 6 durak kazandıran Aksu Belediyesi muhtarlarla bir araya gelerek ulaşımda yaşanan sıkıntıları görüştü. Toplantıya, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı meclis üyesi Yaşar Sözen ile komisyon üyesi olan meclis üyesi Ercan Ak, Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şube Müdürü İsmail Fidan, meclis üyeleri Nedim Darıcı, Mehmet Sapmaz, Burhan Çelik, Hamza Deniz, Özay Karabulut ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda muhtarlar mahallelerinde yaşanan sıkıntıları anlatırken, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ulaşımdaki sorunların zamanla tamamen çözüleceğini ifade etti. Başkan Şahin, “Sıkıntıları çözmeye başladık. Zamanla tamamen gidermeyi hedefliyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şube Müdürü İsmail Fidan ise GPS ile araçların izleneceğini bu şekilde şikayetlerin azalacağını belirtti. Fidan, “Zarar ediyorum diye kaçan esnaf istemiyoruz. Araçlar hatlarında düzenli olarak çalışacak. Bunun için izleme cihazları takıyoruz. Cezai yaptırımlar da arttırılacak ve sizlerin şikayetleri azalacak” şeklinde konuştu.