Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’da bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Antalyaspor yönetimiyle bir araya geldi.

Bir dizi temas için Ankara’da bulunan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kuruluyla yemekte bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, her zaman Antalya’ya ve Antalyaspor’a desteklerinin devam edeceğini ifade ederken, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise Bakan Çavuşoğlu ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. En son Antalya’da oynanan Antalyaspor - Denizlispor maçında da Bakan Çavuşoğlu ve Tütüncü’nün tribünde olduğunu hatırlatan Gencer, “Antalyaspor destekler ve birlik içinde çok daha iyi yerlere gelecektir. Bundan şüphem yok.” dedi.

Şehrin takımı Antalyaspor’un her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Tütüncü ise, “Antalyaspor, hepimiz için bir değerdir. Bu değer için Antalyalıların ve Antalyaspor’un emrindeyim. Bu şehrin takımına her zaman sahip çıktım. Bu konuda da ortak akla büyük önem veriyorum” ifadesini kullandı.

Yemeğin ardından Gencer, üzerinde Antalyasporlu futbolcuların imzalarının bulunduğu formayı, Bakan Çavuşoğlu’na hediye etti.