Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Güreş Eğitim Merkezi müdürü Kazım Akkuş ve Geçlik ve spor ilçe müdürü Hasan Karatopak’ta yer aldı.

Gençlik Merkezi çalışmaları hakkında Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkılu’na bilgi veren Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Gençlik Merkezi’nin temel amaçları arasında, gençlerin boş zamanlarını daha aktif değerlendirmeleri, sosyal sorumluluk çalışmaları, ücretsiz kurslar, kültürel geziler ile gençlik kampları yer almaktadır” dedi.

İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Korkuteli sportif anlamda Güreş eğitim merkezi olduğunu ve burada 40 öğrencinin barındığını, ayrıca salon ve saha olarak hizmet verdiğini, Recep Gürbüz Kapalı spor salonu ile 100. Yıl Atatürk stadyumunun bakımının Korkuteli Belediyesinde olduğun ifade ederek, en önemlisi Korkuteli’nin ve Antalya’nın 2. Ligde oynayan bir voleybol takımının olduğunu söyledi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, “Gençliğin ilgi ihtiyaç ve sorunlarını saptamak, çözüm ortakları ile eş güdüm ve işbirliği içinde çalışarak, ulusal ve uluslararası temsil yeteneği olan lider gençler yetiştirmek için sürekli eğitimin ve gelişimi esas alan projeler üretmek ve uygulamak, desteklemek ve toplumsal hayatın aktif üyesi haline getirmek için kaymakamlık olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi. (ad-ce)