Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, oda bünyesindeki eğitim faaliyetlerini yürüten ATSO Akademi tarafından "Kadın Girişimcilikte Liderlik ve Örgütsel Davranış Becerileri Eğitimi" ve "Kuantum ve Altı Düşünce Şapkası Eğitimi" başlıklı 2 farklı eğitim programı düzenleneceğini bildirdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, 30 Ekim tarihinde düzenlenecek olan "Kadın Girişimcilikte Liderlik ve Örgütsel Davranış Becerileri Eğitimi"nde eğitmen Yrd.Doç.Dr. Ertan Beceren tarafından katılımcılarımıza farklı olmak, yenilik katmak, liderlik, yöneticilik ve girişimcilik, iş yeri açmak, duygusal zeka, vizyon analizi ve geleceği bugünde yaşama sanatı ile ilgili bilgiler vereceğini belirtti.

31 Ekim tarihinde düzenlenecek olan "Kuantum ve Altı Düşünce Şapkası Eğitimi"nde ise eğitmen Psikolog Erdem Öz tarafından katılımcılara kuantum, altı düşünce şapkası yöntemi, Sokratik düşünce yöntemi ve etkileri, düşünceyi tasarımlama gibi konularda bilgiler aktarılacağını bildiren Budak, ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.

Faydalı olacağını düşündüğü eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet eden Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini sözlerine ekledi.