Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi, İstanbul Kongre Merkezi’nde, KalDer tarafından organize edilen 23.Ulusal Kalite Kongresi kapsamında Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Mükemmellikte Kararlılık Belgesi’ni aldı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin 2008 yılında TSE’den ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alarak kalite yolculuğuna başladığını söyleyen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Aksu, “Fakültemiz, 2012 yılında Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Turizm Eğitiminde Kalite (Tedqual) belgesini almaya hak kazanmış, son olarak da 23.Ulusal Kalite Kongresi kapsamında EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi’ni almıştır” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak, turizm eğitiminde bir marka olduklarını söyleyen Dekan Aksu, “Tüm eğitim kadromuzla birlikte, kaliteli bir eğitim verme noktasında yoğun olarak çalışıyoruz. Sürekli olarak, daha iyiyi arama çabası için yürüttüğümüz tüm bu çalışmaların sonucu olarak, birçok başarı elde ettik. Bu çalışmaların karşılığını görmek, bizleri daha da motive edecektir” diye konuştu.