Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ve yönetimini ağırladı.

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ve yönetimini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Otobüs esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Muhittin Böcek, otobüs esnafını yakından tanıyan bir kişi olarak onların yaşadıkları sorunları da bildiğini söyledi.

Kamu görevi icra etmenin kendine has zorlukları olduğuna dikkat çeken Muhittin Böcek, ulaşım esnafının da zaman zaman bu zorluklarla karşı karşıya geldiğini bildirdi. Başkan Böcek, “Özellikle son yıllarda artan mazot fiyatları ve amortisman giderleri esnafımızın belini bükmekte. Kamu hizmeti veren şehir içi ulaşım esnafı, vatandaşı memnun etmek adına en iyiyi en makul ücretle sunmaya çalışıyor. Antalya halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor otobüs esnafımız. Konyaaltı Belediye Başkanı olarak sizlerin her zaman yanınızda oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi.

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan ise zaman zaman bir takım zorluklar yaşadıklarını ama istişare ile bu sorunları çözdüklerini belirtti.