Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Cavit Arı ve yönetimini ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Cavit Arı ve yönetimine ziyarette bulundu. Konyaaltı Belediye Meclis Üyeleri’yle birlikte yaptığı ziyarette, 12 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen İl Kongresi’nde başkanlık görevine seçilen Cavit Arı’yı tebrik etti.

Gazipaşa’dan Kaş’a halkın sorunlarını bizzat yerinde görmüş ve onlara destek olmuş bir ismin CHP İl Başkanlığı görevine seçilmesini büyük memnuniyetle karşıladığını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Cavit Arı ve ekibinin Antalya’da çok iyi işlere imza atacaklarını bildirdi.

CHP İl Başkanı Cavit Arı ise Başkan Muhittin Böcek ve belediye meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öncelikli hedeflerinin CHP’yi Antalya’da tekrar birinci parti yapmak olduğunu söyledi. Başarının ancak iyi bir ekiple mümkün olabileceğini vurgulayan Arı, CHP İl Yönetimi olarak Antalya’da bu başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyledi. Cavit Arı tebrikleri kabul ederek Başkan Böcek’e ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.