31 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından Ali Rıza Gürbüz yakalandığı hastalık nedeniyle özel tedavi gördüğü evinde, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, meclis üyeleri ve partililer tarafından ziyaret edildi.

Döşemealtı’nın sevilen ve saygı duyulan isimlerinden Ali Rıza Gürbüz’ün yakalandığı hastalık nedeniyle üzüntülerini ifade eden Belediye Başkanı Turgay Genç, "Ali Rıza bey hastalığına rağmen seçimlerde bizlerden daha fazla efor sarf etmiş ve belediye seçimlerini kazanmamızda önemli rol oynamıştır. Kendisine Allah’tan şifa diliyor her daim yanımızda olan Gürbüz ailesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ali Rıza Gürbüz’ü Döşemealtı’nda ki Yeniköy Mahallesi’nde ziyaret eden CHP İl Başkanı Cavit Arı, İlçe Başkanı Haluk Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri Arzu Yıldırım, Bekir Dikmen, Sami Altun, Hüseyin Çetinkaya, Şevket Özkan, Süleyman Güçlü, Musa Ünar ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın bir süre sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Ahde vefa örneği gösteren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cavit Arı, İlçe Başkanı Haluk Yalçın, Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile Belediye Meclis Üyeleri’ne teşekkür eden Ali Rıza Gürbüz’ün eşi Bacı Gürbüz, çocukları Gökmen ve Gökhan Gürbüz ile gelinleri Filiz ve Sevim Gürbüz, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.