Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erzurumluların bir araya geldiği İspir Pazaryolu Derneği (İSPADER) Antalya Şube Başkanı Nihat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İspir Pazaryolu Derneği (İSPADER) Antalya Şube Başkanı Nihat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Hemşehri derneklerinin önem taşıdığını belirten Tütüncü, “Dernekleri siyaset malzemeleri haline getiren bazı isimler sivil toplum kuruluşlarını seçimden seçime ziyaret ediyor, oy toplamaya çalışıyor. Ancak biz hiç bir zaman bu şekilde davranmadık. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarını seçimden seçime kapılarını çalmadık. Her fırsatta başka başka dernekleri ziyaret ederek vatandaşlarımızın görüş ve fikirlerini aldık" dedi.

Kepez bölgesinde tüm hemşehri derneklerinin bir arada bulunacağı bir etkinlik sahası oluşturacaklarını belirten Tütüncü, "Bölgemize yeni zenginlikler kazandırmaya devam ediyoruz. Kepez’e müjdeli haberi veriyorum. Çok kısa süre sonra tüm hemşehrileri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının bir arada buluşacağı etkinlik sahası oluşturacağız. Bu etkinlik alanında her hafta bir memleketimizi tanıyıp halkımız ile tanıştıracağız. Düzenlenecek olan etkinlikte her hafta bir dernek kuruluşu kendi hemşerileri ile buluşacak, bizlerde ziyaretlerimize devam edeceğiz. Sohbetler edilecek ve her hafta etkinliğe katılan derneklerimize bölgemiz ve vatandaşlarımız için neler yapabiliriz? sorusunu soracağız, fikir alışverişinde bulunacağız. Bu topraklarda bütünlüğümüzü asla bozmayacağız" ifadelerine kullandı.