Kepez Belediyesi, ilçedeki mahallelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ederken, okullara desteğini de sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ahmet-Coşkun Bulut İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Bahçe düzenlemesini Kepez Belediyesi tarafından yapılan okula gelen Başkan Tütüncü, öğrencilerin coşkusuyla karşılaştı. Çocuklara imzalar veren Başkan Tütüncü, onlarla birlikte okul bahçesinde ağaç dikti. Belediyenin asli görevi olmamasına rağmen, öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla çalışmaların devam edeceklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İlçedeki 200’den fazla okul ve eğitim kurumunun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Eğitim döneminde öğretmen ve öğrencilere hizmet vermek üzere her türlü detayın düşünüldüğünü belirten Başkan Tütüncü, “İilçede sınıfların, laboratuarların ve öğretmen odalarının temizliği ile ilaçlanması, boya ve badanasına destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğretmenler odasına konuk olarak öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

“Spor salonları, klima ve projeksiyon sistemleri gibi eğitim donanımlarının yanı sıra, okullarda öğrencilere huzurlu ve sağlıklı ortam sağlanması için temizlik, ilaçlama, boya badana ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Çocuklar, bu ülkenin geleceğidir. Belediye olarak geçmiş 5 yıllık dönemimizde, 10 milyon liradan fazla parayı eğitime harcadık.”