Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mezunu olduğu Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu ile Ali Rıza Altıntaş Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini, Kepez Belediyesi’nde misafir etti.

Belediyede başkanlık makamı, nikah salonu ve müdürlükleri gezerek belediyecilik ile ilgili bilgiler alan öğrenciler, meclis salonunda Başkan Tütüncü’nün misafiri oldular. Öğrencilere projeleri anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın en büyük ve en özel kütüphanesini yapacaklarını aktardı. Paten, kaykay ve bmx sporlarının yapılacağı bir park inşa edeceklerini de anlatan Başkan Tütüncü, proje çalışması devam eden parkını yapımına önümüzdeki aylarda başlanacağnı bildirdi.

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu’nun “Çanakkale Aslanları” kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) “Çizmeli Kedi” adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti.

“Bisiklet motokrosu” anlamına gelen BMX disiplininde, sporcular genelde 20 inçlik tekerlekleri olan bisikletlerle toprak ve asfalt zemin üzerinde yarışıyor.