Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretleri kapsamında Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Kepez ilçesinde eğitim ve öğretime devam eden okulların ziyaretlerine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, son olarak Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, ilk olarak okul müdürü Muhammed Çayır’ın odasına sonra da öğretmenler odasına geçti. Okul Müdürü Çayır, “Başkan Tütüncü, sağ olsun sürekli bizi sürekli destekliyor. Her fırsatta bizimle iletişime geçerek eksiklerimize yardımcı oluyor” dedi.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Tütüncü, okuldaki bazı sınıfları da gezdi. Çocuklara başarılar dileyen Başkan Tütüncü, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, “Belediye olarak eğitime desteğimiz koşulsuz ve aralıksız devam etmektedir. Belediyenin asli görevi olmamasına rağmen biz destek için hiç düşünmeden, okullarımıza koşarak geliyoruz” ifadesini kullandı.

Öğrencilere iyi dersler dileyen Başkan Tütüncü, “Öğrencilerin daha iyi ortamlarda okuyabilmesi için eğitime tam destek veriyoruz. Okulların eksikliklerinin giderilmesi için okul yönetimiyle güçlerimizi birleştirip Kepez’i daha iyi günlere taşıyacağız. Amacımız daha kültürlü daha eğitimli bir ilçe oluşturmak” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Tütüncü ve öğretmenler, günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.