ANSİAD kahvaltı toplantısına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, "İhtiraslı binalar, Karaalioğlu Parkı’ndan Bahçeli’ye köprü yapmayacağız. İnsanımız için, insanımızın yaşam standartını yükselten projelerimizi uyguluyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ANSİAD) kahvaltı toplantısına konuk oldu. Başkan Uysal, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, Yönetim Kurulu ve Dernek üyesi işadamlarının katıldığı toplantıda yaklaşık 8 ay içerisinde yaptıkları çalışmaları anlatıp, soruları yanıtladı.

Verimliliğe kafa yorduklarının altını çizen Başkan Uysal, “Mesai kavramını aşarak, verimliliği kamu standartı üstüne çıkarıp projeksiyon ortaya koyduk. Temel konularda ilerleme sağladık” dedi. Yatırımcı birim çalışmaları ve projelere vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit, "Standarttan yoksun, bozulmuş yolları, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallerimizde sıcak asfaltla kaplıyoruz. Ekiplerimiz şu an Meltem Mahallesi’nde çalışıyor. Kaldırımları da engellilerimiz için uygun hale getiriyoruz. Çöp konteynerlerini yer altına alıyoruz. 20 noktada park çalışmalarımız sürüyor. Kreş, yaşlıevi, evkadınlarımızın mesleki eğitimi için 17 ayrı merkez hizmete açtık" dedi.

Günde 16 saat, yoğun tempoda çalıştıklarını söyleyen Başkan Uysal, "Okullara spor salonu yapacağız. 21 spor salonumuzda öğrencilerimiz ve daha sonra mahalle halkımız spor yapacak. Halkımızın kullanacağı, spor salonu ve yüzme havuzu yapmak istiyoruz. Kültür merkezi, opera binası, etüd merkezi ve sivil toplum kuruluşları ile dernekleri tek çatı altında toplayacak STK Merkezi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal daha sonra soruları yanıtlayıp ANSİAD Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.