Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Cavit Arı ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete belediye meclis üyeleriyle birlikte gelen Başkan Ümit Uysal, yeni başkan ve ekibine başarılar diledi. Siyasetin insana hizmet amaçlı bir kurum olduğuna vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu inançtaki insanlar olarak bugün bulundukları mevkilerde insanlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Cavit Arı da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve belediye meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öncelikli ve en ağırlıklı hedeflerinin CHP’yi Antalya’da tekrar birinci ve çok güçlü bir parti yapmak olduğuna vurgu yapan ve buna her CHP’linin elinden gelen katkıyı koyması gerektiğini kaydeden Arı, çok güzel ve dengeli bir yönetim kurulu oluşturulduğunu anlattı. Arı, ilçe halkına ve ilçeye katmak istedikleri değerler ve çalışmalarda örgüt olarak her zaman ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.