Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Sakatlar Derneği’ne iadeyi ziyarette bulundu.

Engellilerle ilgili çalışmalara ilişkin dernek üyelerine bilgiler veren Başkan Uysal, Ocak ayından itibaren 7/24 sosyal alarm sisteminin günün 24 saati engellilere hizmet vereceğini söyledi. Dernek Başkanı Mehmet Karavural ise, Başkan Uysal’ın samimi ve çözümcü tavrından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Engellilere yönelik çalışmaları çok önemsediklerine vurgu yapan Başkan Ümit Uysal, “Kitlesel olarak engellileri bir bütün olarak ele alıyor çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz. Muratpaşamız’daki tüm kaldırımlarımızı onların kullanımına uygun hale getiriyoruz. Yine Ocak ayından itibaren tam gün hizmet verecek 7/24 sosyal alarm hizmetimizi ile engellilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacağız” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin gösterdiği iradeden memnun olduklarına değinen Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural ise, “Kaldırımlarda yapılan düzenlemeler bizim için çok önemli. Yine 7-24 sosyal alarm hizmeti de bizim hayatımızı kolaylaştıracak önemli bir adım” diye konuştu.

Ziyarette Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Nuran Yılmaz, Mutlugül Tarım ve Cem Kotan da yer aldı.