EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren çocuklara ödülleri Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen Öğrenme Şenliği etkinlikleri kapsamında EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından çocuklar arasında hayallerindeki minyatür bahçe ile ilgili yarışma düzenlendi. 21 okuldan öğrenciler kendi hayallerindeki bahçenin maketini yaparak yarışmaya kaldı. Her okuldan bir öğretmen ve 5 öğrencinin ortak çalışması olarak hazırlanan projeler, jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede 3 proje ödüle layık görüldü.

Jüri üyeleri tarafından belirlenen projelere ödülleri Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.Yarışmada birinci seçilen eser sahiplerine bisiklet, ikincilere fotoğraf makinesi üçüncülere ise kol saati hediye edildi.

Birinci seçilen Abdurrahman Neriman Bileydi Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine ödülünü EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, ikinci seçilen Habipler Ortaokulu öğretmen ve öğrencilere ödüllerini Antalya Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Yakup Hoplaz, üçüncü seçilen Dr. Günseli Dr. Bülent Akınsal Ortaokulu öğretmen ve öğrencilere ödüllerini de jüri üyeleri Hidayet Erşan ve Şule Özkan birlikte verdiler.

Ödül töreni sonunda çocuklar, EXPO 2016 Antalya Gönüllüleri tarafından sahnelenen "Kırmızı Şapkalı Kurt" isimli oyunu izledi.