Döşemealtılı muhtarlar, CHP İl Başkanı Cavit Arı’yı ziyaret etti.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi muhtarları, bir süre önce CHP Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Cavit Arı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Döşemealtı İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Şimşek, üyeler Süleyman Yener, Fevzi Akın, Yusuf Güzel, Abdi Yarışçı, Mümin İnce ve Fahrettin Bahşi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’na kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Bekir Şimşek ve beraberindeki muhtarlar, Arı’yı kutlayarak, kendisine ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Antalya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Metin Yaraşcı’nın da yer aldığı heyette muhtarlar, İl Genel Meclisi Başkanı iken Döşemealtı bölgesine yaptığı hizmetlerden dolayı da CHP İl Başkan Cavit Arı’ya ayrıca teşekkür etti.

CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı ise Döşemealtılı muhtarların ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtirken, İl Genel Meclisi’ne başkanlık yapmış birisi olarak yerel yönetimlerde muhtarların önemini iyi bildiğini söyledi. Cavit Arı, 5 yıllık görevinde en yakın çalışma arkadaşlarının yine muhtarlar olduğunun altını çizerek, “Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz” dedi.

Arı, muhtarlara, hizmet konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.