İsmail Şenel’in yazdığı, Ali Aytuğ’un yönettiği Necdet Ongun, Hanife Aldemir, Semih Özer, Seçil Aşık, Tahir Görkem Duman, Cengiz Boz ve Saniye Siray rol aldığı "Eğer Yeniden Başlasaydım" isimli tiyatro oyunu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle buluştu.

Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Antalya İl Temas Bürosu ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Manavgat Toplum Destekli Polislik Büro amirliği tarafından Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde sergilenen "Eğer Yeniden Başlasaydım" adlı tiyatro oyunu gençler tarafından beğeni ile izlendi.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği oyunu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Tezcan, İlçe Sağlık Müdürü Aşur Eker, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, okul idarecileri ve öğretmenler de izledi.

Oyun Yazarı İsmail Şenel, oyunun üç hikayesi olduğunu belirterek, hikayelerden birinde bir gencin hayata tutunma gayretinde düştüğü boşluk ve bunun sonucunda bağımlılığa geçişini anlatırken, ikinci hikayede ise genç bir şarkıcı adayının çalışmaktan bıkması sonucu uyuşturucuya yönelmesinin anlatıldığını bildirdi. Şenel, üçüncü hikayede ise varlıklı bir ailenin ferdi olan gencin kendi korkularını aşamaması sonucu uyuşturucuya başladığının anlatıldığını söyleyerek, "Oyunda gençlere ’Bir defadan bir şey çıkmaz’ mantığının nasıl bir yanlış anlaşılmayla hayatlarını kararttığını ve bu bağımlılığın içine girip nasıl hayatlarını kaybettiklerini anlatmaya çalıştık" dedi. Oyunculardan dördünün uyuşturucu batağına saplanmış ancak, 4-5 yıl sonunda kendisini temize çıkarmış gençler olduğunu ifade eden Şenel, oyuncuların bir yıllık eğitimden sonra sahnede yer aldıklarını belirtti.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği oyunu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Tezcan, İlçe Sağlık Müdürü Aşur Eker, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, okul idarecileri ve öğretmenler de izledi. Oyunun sonunda öğrenciler oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Akif Çakır Oyun Yazarı ye Yönetmen İsmail Şenel’e çiçek vererek, tüm oyunculara teşekkür etti.