Ziraat Bankası Kumluca Şubesi’ne okullara yaptığı malzeme desteğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi verildi.

Ziraat Bankası Kumluca Şubesi’nin eğitime verdiği destekten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Banka Şube Müdürü Mustafa Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Girgin, eğitime verdikleri destekten dolayı Ziraat Bankası Kumluca Şubesi adına, Müdür Mustafa Özcan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Girgin, “Ziraat Bankası Kumluca Şubesi okullarımızda kullanmak için 7 ayrı klima bağışladı. Ayrıca çok sayıda masa, sandalye, koltuk, sehpa ve dolap bağışladı. Biz bunları özellikle kırsal bölgelerdeki okullarda kullanılmak üzere teslim ettik. Okullarımız bu malzemeleri kullanıyor. Çok da memnun oldular. Biz de eğitime katkı sağladıkları için banka şubemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Banka Müdürü Mustafa Özcan ise, “Bankamız daha öncede eğitime destek amacıyla okullara yardım ediyordu. Biz bu geleneği yaşatıyoruz. Yaşatmaya da devam edeceğiz. Derdimiz ödül almak değildi. Ancak bu inceliği düşünen Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.