Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Akademi kapsamında Antalya’nın Elmalı ilçesinde yapılan Küçük ve Orta Büyüklükte Projeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)

Destekleri Bilgilendirme Seminer’ne katıldılar. Seminere Elmalı MYO’nun yanında destekler konusunda bilgi almak isteyen esnaflar ve banka temsilcileri katıldı.

KOBİ Uzmanı M.Şükrü Mısır, Küçük ve Orta Boy İşletmelerin tanıtımını, KOSGEB kapsamındaki işletmelerin nitelikleri, destekleme programları ve KOSGEB’e sunulması gereken projelerin özellikleri hakkında bilgiler aktarırken, yapılan desteklemeler neticesinde ortaya güzel ürünlerin, işletmelerin çıktığını belirtti.

Öğrencilerin mezuniyet sonrasında iş kurma ile ilgili sorularını da yanıtlayan Mısır, daha nice başarı hikayelerinin azimle elde edilebileceğini dile getirdi. Mısır, "Öğrencilere yönelik girişimcilik eğitimlerinin sıklıkla yapılması gerekmektedi" dedi. Seminerin ardından katılan öğrencilere katılım sertifikaları verildi.