2014’te Bentour, TUI Nordic, Booking.com, TopHotels.com, Tripadvisor.com ‘un ödüllerini alan şehir oteli Rixos Downtown Antalya, Aralık ayında iki ödül daha almaya hak kazandı.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) resmi yayını GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin Quality Management ödülleri, oylama ile sahiplerini buldu. Turizmin en iyi yönetenlerinin ödüllendirildiği gecede ‘Antalya’nın en iyi yönetilen şehir oteli’ ödülünü Rixos Downtown Antalya 2014’te yeniden almaya hak kazandı. Servis ve ürün kalitesindeki başarısı ile şehir otelciliğindeki iddiasını sürdüren Rixos Downtown Antalya 2013’te de aynı ödüle layık görülmüştü.

GM Dergisi, yaklaşık 30.000 okuyucusuna mail göndererek ve online turizm yayınlarında yer alan link sayesinde tüm turizm endüstrisi katılımını hedefledi. İlk oylamada belirlenen adaylar, ikinci oylamada POYD üyeleri tarafından değerlendirildi.POYD galasında ödülü ekibi adına büyük bir mutlulukla kabul eden Rixos Downtown Genel Müdürü Mehmet Tulunay “Bize bu ödülü kazandıran çok değerli Rixos Downtown ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Online rezervasyon sitesi HRS’nin ’Top Quality Hotel 2014’ ödülünün sahibi Rixos Downtown Antalya oldu. Misafir memnuniyeti, fiyatların sürekli müsaitlikle diğer kanallarla eşit olması ve otel hizmetleri segmentlerindeki üstün başarıları ile Rixos Downtown Antalya “En kaliteli otel 2014” ödülünü aldı.