Antalya’nın Kaş ilçesinde belediyenin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ilahi ziyafeti verdi.

Kaş Çerçiler Fevzi Gürsoy Kültür Salonu’nda düzenlenen etkinlik Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Etkinliği Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, başkan yardımcısı Lütfi Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ile çok sayıda vatandaş izledi. Hafız Süleyman Bakır’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim’den sonra konuklarla bir söyleşi de gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından semazenler eşliğinde tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ilahiler seslendirdi.

Etkinlik sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Turizm Bakanlığı ve belediyemizin katkılarıyla gönül dostlarının bir araya gelmesi için biz de destek verdik. Geceye katılan tasavvuf musiki sanatçımıza ve hocamıza da teşekkür ediyorum. Bir takvim yılını daha geride bırakmak üzereyiz. Önümüzdeki takvim yılının da Türkiye’ye, İslam alemine ve Kaş’ta hayırlı ve bereketli geçmesini diliyorum" dedi.