Antalya’nın Gazipaşa İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, daire amirleri ile ilk toplantısını Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda düzenledi.

Daire amirlerinden kurumları hakkında bilgi alan Kaymakam Ekinci, kurumlar arası etkin iletişim, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, kurum amirlerinin ilçeyi hakettiği yere birlikte taşıma gayreti içinde olmasını istedi.

Kaymakam Ekinci toplantıda yaptığı konuşmada, "Gazipaşa Kaymakamlığı olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde ve vatandaşların kamu hizmetlerinden en verimli şekilde yararlanmalarını sağlamak vazgeçilmez ilkemizdir" dedi. Kurumlar arası diyalog yoluyla hizmette kalitenin artırılmasının sağlanacağına dikkat çeken Kaymakam Ekinci "Kurumlar arası diyalog önemlidir. Kaymakamlık ve sivil toplum örgütlerinden destek alınarak, sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi, hizmette kalitenin artırılması ve dolayısıyla vatandaş odaklı hizmet anlayışının sağlanmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Toplantıya katılan kurum amirlerine teşekkür eden Kaymakam Ekinci, fikir alışverişinde bulunmak ve karşılıklı beklentileri sunmak üzere ayda bir kez bir araya gelineceğinin altını çizdi.