Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Elmalı Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli ve Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü makamında ziyaret etti.

DSİ’nin Elmalı, Korkuteli ve Demre ilçesinde devam eden yatırımlarının konuşulduğu ziyarette Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Elmalı Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli ve Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Özgür ise DSİ olarak Antalya ve 19 ilçede su yapılarını inşa ettiklerini belirterek, “Yaptığımız su yapılarının ne kadar önemli olduğunu karşılaştığımız yoğun yağışlı zamanlarda oluşan taşkınlarda daha iyi anlıyoruz. Özellikle geçtiğimiz günlerde Manavgat ilçemizde yoğun yağan yağışlar sonucu oluşan sel felaketinin önüne, Naras Çayı üzerinde ikmal edilerek su tutulan Naras Barajı geçmiştir. Naras Barajı Manavgat’ta yaşanacak büyük bir felaketi önlemiştir.Manavgat ilçemizdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyorum. DSİ olarak bütün gayemiz her damla suyu kontrol altına almaktır” dedi.

Ziyarette Finike 133. Şube Müdürü Adem Özdemir de hazır bulundu.