Kepez Belediye Tiyatrosu, (KBT) Haldun Taner’in 1964 yılında yazdığı iki perdelik tiyatro oyunu “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyununu sahneleyecek.

Kepez Belediye Tiyatrosu, (KBT) Haldun Taner’in 1964 yılında yazdığı, II. Meşrutiyet’ten 1960’lı yılların sonuna kadar olan bir zaman diliminde, Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinde gerçekleşen toplumsal değişimleri iki perde halinde anlatan “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyunla yeni sezona hazırlanıyor.Vicdani ve Efruz adlı iki karakterin yaşam hikayelerini anlatıldığı oyunun yönetmenliğini Abdullah Sürekli, yardımcı yönetmenliğini ise Doğan Korkmaz yapıyor.

Reji asistanlığını Derya Bütev, ışık tasarımını Murat Çetinkaya, ses ve ışık tasarımı Mustafa Uçak ve müziklerini Sonay Yener’in yaptığı oyunda Cengiz Kaya, Faruk Çelik, Abdullah Sürekli, İpek Örgücüler, Fatih Özseçen, Mustafa Samanlı, Hüseyin Yorgancı, Hatice Yalav, Seçkin Güner, Emre İnal, Bilgen Genç, Doğan Korkmaz, Emre Sürekli, Semagül Demir, Demet Güngör, Hakim Tanhan ve Sonay Yener’in rol alıyor. Oyunun ilk gösterimi 25 Ekim’de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yeni sezonda bütün Antalyalıları Kepez’e ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ne davet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez, her alanda olduğu gibi kültür ve sanatta da ivme kazandı. İlçe, Ekim ayıyla birlikte kültür sanata doyacak. Göreve geldiğimizde etkinlik yapacağımız salon ararken, şimdi programlarımızı Kepez’in dört bir yanına yayma imkanına kavuştuk” dedi.