Türkiye Erkekler Basketbol 3’üncü Lig’de mücadele eden ve haftalardır galibiyet zincirini elinde bulunduran Kepez Belediyespor, Batman Petrol ile karşılaşıyor. Lig başından itibaren 8 hafta da iki mağlubiyeti bulunan Kepez Belediyespor bu hafta da Batman deplasmanından galip gelmek istiyor.

Bursaspor’u evinde mağlup ettikten sonra bir günlük ara ile hemen çalışmalara başlayan Kepez’in dev adamları Batman’dan galibiyet ile dönmek istiyor. Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda Engin Taşkıran koordinatörlüğü’nde çalışmalarını sürdüren Kepez’in dev adamları, günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Galibiyet zincirine bir halka da Batman’dan alacaklarını ifade eden Kepez Belediyespor’un takım koçu Engin Taşkıran, "Lig de alt sıralarda olan bir takım ile karşı karşıyayız. Bu maç ile alt sıralardan yükselmek isteyeceklerdir. Onun için zor bir deplasman olacak.İnşallah Batman’dan da galibiyetle döneceğiz buna inanıyorum" diye konuştu.

Batman Petrol hakkında düşüncelerini aktaran Taşkıran, "Onlar deplasmanda iyi oynamıyorlar. Kendi evlerinde hep az sayı farkla kaybediyorlar. Seyirci baskısı var. Onu kırmak lazım ve inşallah iyi bir müsabaka olacak" ifadesini kullandı.

Karşılaşma,13 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.