Kepez Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Engeliniz Engelimizdir” projesi bu yıl da gerçekleştirilecek.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Kepez Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Engeliniz Engelimizdir” projesi bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanılacak. Kepez Belediyesi, 3-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği kutlama hazırlıklarını tamamladı. 3 Aralık’ta Kepez Belediye binasında toplanacak olan 80 öğrenci, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından karşılanacak. Daha sonra toplu bir şekilde Cumhuriyet Meydanı’na hareket edilecek ve çocuklar Ulu Önder’e çelenk sunumunda bulunacak.

Üç gün sürecek kutlama ve etkinlikler çerçevesinde engelli öğrenciler; akvaryumu ziyaret ederek, Özdilekpark AVM’de sinema gösterimi ve Rock’n Bowl Bowling’de eğlenceli saatler yaşayacak. Öğrenci ve öğretmenler oyuncak müzesi, biyoloji müzesi, kent ormanı, lunapark, at çiftliğini ziyaret ederek, unutulmaz bir hafta yaşayacak.

Program hakkında bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bölgemizde ve Antalya’da yaşayan 80 öğrencimiz için etkinlik hazırlıklarımızı tamamladık. Geleneksel hale getirdiğimiz ‘Engeliniz Engelimizdir’ projemizi her yıl olduğu gibi bu yılda anlamlı ve güzel bir şekilde kutlayacağız” dedi.