Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Lig’de ilk maçını Manisa Alaşehir ile yapacak olan Kepez Belediyespor deplasmandaki mücadeleden galip gelmek istiyor.

Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda son antrenmanlarında yapan Kepez’in Sultanları, düz koşu, açma ve germe hareketlerinin ardından savunma çalışması yaptılar.

Kepez Belediyespor Antrenörü Çetin Taş ligin ilk maçına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Salon idmanlarımız ile oyuncularımız iyi çalıştılar inşallah bunun semeresini görerek 2. Lig’e çıkacağız. İlk maça iyi başlayıp son maça kadar bu şekilde gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Kepez Belediyespor Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’ne yükselen ve hedeflerinin bu yıl 2. Lig olduğunu belirten Taş, “Ligdeki takımların durumunu şimdilik söylemek biraz erken olur. Diğer takımlar ile aramızdaki farkı oynadıkça göreceğiz. Ama biz hedef koyduk, bu hedefle de ligde ilk üçe girip 2. Lig’e çıkmak istiyoruz. Ligin ilk maçını inşallah alıp iyi bir seri ile başlayacağız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Kepez’in Sultanları ligin ilk maçında başarılar dileyerek sporcuların yanlarında olduklarını belirtti.