Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Lig’de ilk maçını Manisa Alaşehir ile yapan Kepez Belediyespor bu hafta evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’nı konuk ediyor.

Deplasmandan talihsiz bir sonuç ile geri dönen Kepez’in Sultanları, yarın oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçına hafta boyunca hazırlandı. Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Kepez’in Sultanları, düz koşu, açma ve germe hareketlerinin yanı sıra plates egzersizleri yaptı.

Kepez Belediyespor Genç Voleybol takımının Antrenörü Çetin Taş ligin ilk maçına iyi hazırlandıklarını ancak talihsizlik yaşayarak mağlubiyetle döndüklerini ifade etti. Ligin ikinci maçını evinde konuk edeceği İzmir Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı için antrenmanlarını hafta boyunca sürdürdüklerini ve grubun iyi takımlarından biri ile maç yapacaklarını söyledi.

Kepez’in Sultanları’ndan sakatlık geçiren Yaren Sencer’in durumunun ise netliğe kavuşmadığını küçük ayak parmağında dokuya bağlı ezilmeden dolayı idmanlara çıkarmadığını belirten Taş, eğer bir gelişme olursa Yaren’i oynatmayı düşündüklerini söyledi. Taş, "İnşallah hırsımız ile onlara karşı iyi bir mücadele vererek kazanmak için oynayacağiz" diye konuştu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkan Ahmet Ünlüoğlu ise "Sporda kazanmak ve kaybetmek var. Son saniyeler de bile skor değişebiliyor.Bu yüzden ben kulübüm adına iyi bir kulüp ve iyi takımlarımızın olduğunu düşünüyorum. Bu hafta’da İzmir Büyükşehir Belediyespor evimizde konuk ederek, maçı kazanmak için oyuncularımız elinden geleni yapacaklardır. Biz hep onların yanındayız" ifadelerini kullandı.