Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 6’ıncısını düzenlediği Ata’yı anma kupası yat ve yelken yarışması, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in start vermesinin ardından başladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ü anma haftasında her yıl düzenlenen anma kupası yat ve yelken yarışmasının bu yıl altıncısı düzenleniyor. Antalya Yat Limanı’ndan açıkta sıralanan yat ve yelkenler Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in start vermesinin ardından yarışa başladı. Bu yılki yarışmaya 14 yat ve 50 yelkenin katıldığını belirten Başkan Böcek,

“Konyaaltı Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Ata’yı anma yat ve yelken yarışları bugün sonuçlanacak. 14 yat ve 50 yelken katıldı yarışmamıza. Burada amacımız iyi bir denizci olan Mustafa Kemal Atatürk’ü anma haftası nedeniyle ve gençlerimize çocuklarımıza denizi sevdirmek için gerçekleştiriyoruz. Bugün deniz dalgalı bu tür yarışlarda dalgalı olması bir avantaj. Katılım konusunda iyi bir destek gördük. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşık 70 sporcunun katıldığı yarışma sonunda yarışı kazananlara ödüllerinin düzenlenecek törenle verileceği bildirildi.