Antalya Süper Amatör Lig, Play-off ilk maçında Korkuteli Belediyespor, Finike Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Korkuteli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme yolunda büyük önem taşıyan Play-off müsabakalarının ilk maçından galip geldi.

Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynanan, Arif Dilmeç, Fırat Olgun, Fatih Çeltikci hakem üçlüsünün yönettiği maçta Finike Belediyespor, 20’inci dakikada Cenk Usta’nın golü ile 1-0 öne geçti. Korkuteli Belediyespor, 35’inci dakikada Okan Adanır’ın attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. İkinci yarıya da atak başlayan Korkuteli Belediyespor, 71’inci dakikada Şaban Aksoy’un attığı gol ile durumu 2-1’e getirdi. Karşılaşmada başkan gol olmayınca Korkuteli Belediyespor, Play-off’a galibiyet ile başladı.

Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu, play-off’ların ilk müsabakasından galibiyet ile ayrılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Ligi lider olarak tamamlayıp play-off’lara kalmayı garantilemiştik. Bugün ilk maçta karşılaştığımız rakibimiz ile zorlu mücadelenin ardından 2-1 galibiyet ile ayrıldık. Tüm oyuncularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. BAL yolunda oynayacağımız maçlarımız var. Hepsinden galibiyet ile ayrılarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız ve hocalarımızın özverili çalışmaları ile hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.