Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamlığı tarafından 2015 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi.

Korkuteli Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet seçimi Korkuteli Öğretmenevi’nde Kaymakam Erol Tanrıkulu’nun yıllık izinde olması nedeniyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen başkanlığında gerçekleşti. 2015 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde görev yapacak olan Mütevelli Heyeti seçimi için iki muhtar belirlendi ancak 3 muhtar adayı çıkınca kapalı zarf usulü seçim gerçekleşti.

Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler, Sülekler Mahalle Muhtarı Hakkı Horzum, Yeşilyayla Mahalle Muhtarı İsmail Avcı’nın aday olduğu seçimde 34 oy alan Hüseyin Gökler ile 27 oy alan Hakkı Horzum, 2015 yılı faaliyet döneminde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde göreve talip oldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen yaptığı konuşmada tüm muhtarları yürekten kutladığını belirtirken, "Korkuteli halkı için gerekli hizmetlerden kaçınmayarak hep birlikte tek yürek olarak her zaman çalışmalarınızı görüyorum. Bundan dolayı çok mutlu oldum" dedi.