Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara kaçak su kullanımın önüne geçilmesi için yapılacak uygulamalar ve 2015 yılında yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, Öğretmenevi toplantı salonunda Korkuteli’nin 58 muhtar ile bir toplantı yaptı. Kaçak Su Şube Müdürlüğü tarafından bilgilendirme yapılan toplantıya Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu da katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Yasası’nın ardından kaçak su ile mücadele konusunda muhtarların yapması gerekenler konusunda açıklamalar yapılırken, Korkuteli Hizmet Birimi Kaçak Su Şube Müdürü Orhan Akman muhtarların su, kaçak su uygulamaları ile sorularını yanıtladı.

Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ise yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımızla en son 22 Ekim 2014’te toplandık. O günden bu yana yapılan ve 2015 yılının ilk aylarında yapılacak hizmetlerle ilgili kendilerini aydınlattık. Sorularını yanıtlarken istek ve temennilerini de dinledik" dedi.

Toplantıda ayrıca özellikle vatandaşların yaz aylarında konakladıkları yaylalardaki su saatlerini kış aylarında dönerken sökülmesinin ASAT’ın hizmete başlamasının ardından yasalara aykırı olduğu konusu da ele alındı.