Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen "Öğretmenler Voleybol Turnuvası" başladı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası" başladı. Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda devam eden turnuvaya 3 grup halinde 12 takım katılıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz herkes için hayat boyu spor faaliyetleri farkındalığının artırılması için 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak Milli Eğitim personeli tarafından voleybol takımları kurulduğunu ve turnuva düzenlendiğini söyledi.

Turnuvaya A grubunda Sülekler Şehit Semih Aldemir İlk ve Ortaokulu, Yaşar Yalçın İlkokulu, Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, B grubunda Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dereköy İlk ve Ortaokulu, Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi, Mehmet Akif Ortaokulu, C Grubu, Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Osman Önal İlk okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeşilyayla İlk ve Ortaokulu mücadele edecek. Turnuva 21 Kasım’da düzenlenecek olan final müsabakası ile sona erecek.