Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Ortaokullar arası Bayanlar Yıldız Voleybol Turnuvası başladı. Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ilk günkü karşılaşmalarında minikler kıyasıya mücadele etti.

Korkuteli’de Ortaokullar arası Bayanlar Yıldızlar Voleybol Turnuvası’nın Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ilk günkü karşılaşmalarında Cumhuriyet Ortaokulu, Arif Cebeci Ortaokulu’nu, Fikriye -Ramazan Yalçın Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu’nu, Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu, Sülekler Şehit Semih Aldemir Ortaokulu’nu 2-0 yendiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Karatopak, tüm karşılaşmaları seyrederek okullara başarılar diledi.

Karatopak, “Turnuvaya katılarak geleceğimize ışık tutan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Biz çocuklarımıza sporu sevdirmek, spor ahlakını aşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu salonlar ya da futbol sahaları kapısına kilit vurulsun diye yapılmıyor. Bu salonlarda minik yavrularımız maç yaparak müthiş bir atmosfer yaşıyorlar. Miniklerimiz sporu bizde daha çok fazla seviyor” dedi.