Antalya’nın Kumluca ilçesinde yapılacak çok amaçlı Kültür Merkezi için hayırsever Durmuş Baran tarafından arsa bağışı yapıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Kiremithane sokakta yapılması planlanan çok amaçlı Kültür Merkezi için arsa bağışlayan hayırsever Durmuş Baran için, Kumluca Tapu Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene, hayırsever Durmuş Baran, eşi, oğlu ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya katıldı. Tapu işlemleri için imzalarını atan hayırsever Baran, “Her insanın kendisinden sonra geride bırakacağı topluma, insanlara faydalı bir eseri olmalı. Ben de ilçemize, insanlara faydalı olacağını düşündüğüm bu hizmet için arsamı belediyemize bağışlıyorum. İlçemize, insanlara hayırlı olsun” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, belediye olarak Bağlık Mahallesi Kiremithane sokakta bulunan yaklaşık 4 bin metrekare bir alanda çok amaçlı Kültür Merkezi yapmayı planladıklarını, ancak arsa içinde bazı vatandaşların hisselerinin bulunduğunu söyledi. Bu hisselerden hayırsever Durmuş Baran’ın belediyeye yapılacak Kültür Merkezi için arsasını bedelsiz olarak Kumluca Belediyesi’ne bağışladığını ifade eden Başkan Çetinkaya, “Hayırsever Durmuş Baran’a çok teşekkür ediyoruz. Bugün de bu hizmetin ilk adımını kendisinin arsasını bağışlamasıyla başlattık. İnşallah diğer hisse sahipleri de bu konuda duyarlılık gösterirler ve ilçemiz adına kalıcı bir hizmet yapmış oluruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından hayırsever Durmuş Baran ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya karşılıklı imza atarak arsanın tapusu Kumluca Belediyesi’ne geçirildi.

İmzanın ardından Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, hayırsever Durmuş Baran’a teşekkür belgesi takdim etti.