Kumluca Belediyesi Beykonak Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Büyükşehir Yasası ile beldeden mahalleye dönüşen Beykonak Mahallesi’nde Kumluca Belediyesi tarafından yapılan hizmet binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Yusuf Evran, Beykonak Mahallesi Muhtarı Ramazan Selçuk ve vatandaşlar katıldı.

Hizmet binasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çetinkaya, sorunları dinlerken,en kısa sürede imkanlar dahilinde sorunlara çözüm bulacaklarını ifade etti. Büyükşehir Yasası ile birlikte Beykonak, Mavikent ve Adrasan beldelerinin mahalleye dönüştüğünü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi’nin ortak hizmet ağına girdiğini kaydeden Başkan Çetinkaya, koordineli olarak buralara da en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyledi.

Mahalleye dönüşen beldelerde yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına, buralarda hizmet birimleri oluşturduklarına dikkat çeken Başkan Çetinkaya, “Bugün Beykonak Mahallemizde oluşturduğumuz hizmet binamız hizmete girdi. Vatandaşlarımız, bir çok talep ve isteklerini buraya bildirecekler, bizlerde daha hızlı ve yerinde çözüm arayacağız. Ben haftanın belirli günlerinde burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları ve hizmetleri değerlendireceğim. Böylece daha iyi ve güzel hizmet olacağına inanıyorum” dedi.