Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen birimler arası çim saha futbol turnuvası, Karatepe stadyumunda gerçekleştirilen törenle başladı.

Kumluca Belediyesi birimler arası futbol turnuvasının açılış törenine Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye başkan yardımcıları, bağlı birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, birimler arası birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini söyledi. Turnuvaya 9 takımın katıldığını ifade eden Başkan Çetinkaya, belediye çalışanlarını sosyal, kültürel ve sportif etkinlerle bir araya getirmek istediklerini ve bu turnuvanın asıl amacının birinci, ikinci, üçüncü seçmek değil kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti.

Turnuvanın ilk maçı Zabıta Müdürlüğü ve Muhasebe Müdürlüğü takımları arasında oynanırken, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın da oynadığı Zabıta Müdürlüğü takımı maçı 6-1 kazandı. 15 gün sürecek olan ve toplamda 20 maçın oynanacağı turnuva 5 Kasım’da sona erecek. Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara düzenlenecek törenle, kupa ve madalya verilecek.