Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, IV. Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışması’nda okullarını başarıyla temsil ettiler. Öğretim Görevlileri Özcan Utar ve Hamza Yalçın’ın yarışmaya hazırladığı 4 öğrenciden oluşan Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ekibi IV. Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışması’na Öğretim Görevlisi Özcan Utar liderliğinde Üniversite Ekip Yarışması Kategorisi ve Bireysel Kategoride katılım sağladı.

Bireysel Kategoride Üniversite Düzeyi Balık Yemeği Yarışması’na katılan İbrahim Tütüncüoğlu bronz madalya ve katılım sertifikası kazanırken bu kategoride altın madalya alan öğrenci olmadığı için kategori ikincisi oldu.

Üniversite Düzeyi ekip yarışmasında ise Azat Fidan, Dursun Sorguç ve Kahraman Şekerci’ den oluşan Manavgat Meslek Yüksekokulu ekibi katılım belgesi aldı.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert konuyla ilgili yaptığı açıklamada “IV. Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yemek Yarışması’nda derece alan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimize öncülük eden, desteklerini esirgemeyen hocaları Öğr. Gör. Özcan Utar’a ve Öğr. Gör. Hamza Yalçın’ a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.