Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında yara alan Manavgatspor, Kırıkhanspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Ligde 8’inci haftada deplasmanda Kızılcabölükspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra kendi evinde Sebat Proje Trabzon Akçaabatspor’a 1-0, deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 1-0 ve son olarak kendi evinde Tire 1922 Spor’a 2-1 mağlup olan Manavgatspor, Kırıkhan maçıyla kötü gidişe dur demek istiyor.

Kırıkhan deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gideceklerini belirten Manavgatspor Teknik Direktörü Öner Özmen, "Sebat maçıyla başlayan kötü gidişe Kırıkhan maçıyla dur demek istiyoruz. Sahamızda oynadığımız son karşılaşmada Tire 1922 karşısında nizami 2 golümüz hakem tarafından iptal edildi. Eğer hakem engeline takılmasaydık bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilirdik. Her şeye rağmen sezon başında koymuş olduğumuz 2. Lig hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Hedefimize ulaşabilmek için oyuncularımız elinden gelen gayreti gösterecektir." dedi.